I jestem zainteresowany dodatkowym kosztem do takiego akwarium i ile mogę włożyć tam krewetek tak aby po rozmnożeniu nie miały za ciasno, oraz oczywiście prosiłbym jakieś propozycje gatunków najlepiej z linkami do zdjęć. Jeszcze jedno moje pytanie może wydawać się Wam głupie, ale czy do takiego akwarium zamiast krewetek może włożyć raczki.
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 336 razy Wiek: 36 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 5382 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-02-02, 08:00
Potrzebna jeszcze Ci będzie grzałka i filtr - razem jakieś 100zł. krewetek możesz wpuścić w zależności od rodzaju kilka lub kilkanaście. A raczka - raczej jednego
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
nie jest napisane jakie oświetlenie,ale w mniejszym zestawie 10l bylo 9W wiec dla roślinek powinno być spoko.jeśli chodzi o ilość sztuk to tak jak napisał maol,no i filtr do wymiany to fakt,zgadzam się w zupełności z marthinezem.
zestaw wydaje się być ciekawy i w ciekawych pieniądzach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.