Milkier
Pojemność:: 60l
Imię: Grzesiek
Wysłany: 2010-01-11, 21:42 Czy grzałka 75W wystarczy do akwarium 112l
Witam, jestem nowy i nazywam się Grzesiek jestem początkującym akwarzystą i chciałbym się zapytać czy grzałka którą ostatnio kupiłem (model EASY HEATER 75W) wystarczy do akwarium 112l
Kupowałem ją z myślą o akwarium 60l które mam teraz ale nadarzyła mi się okazja na akwarium 112l i nie wiem czy kupić nową czy może ta wystarczy
Pozdrawiam i z góry dziękuję
croc
Pojemność:: 25,72,120,540
Imię: Grzegorz Pomógł: 137 razy Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 1551 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-01-11, 22:00
powinna w zupełności wystarczyć. Jeśli akwarium stoi w temp pokojowej, to dogrzewanie wody odbywa się w zakresie zaledwie kilku stopni.
Milkier
Pojemność:: 60l
Imię: Grzesiek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.