Pojemność:: 160
Imię: Beata Pomogła: 4 razy Wiek: 19 Dołączyła: 06 Sty 2008 Posty: 247 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysłany: 2008-07-19, 09:00
ryba jest bardzo mała ma jakies 7 cm i spokojnie ze dwa lata. Wczesniej była w zbiorniku 240l i dorosła do takich rozmiarów. Płetwy ma zazwyczaj schowane ale jak wieczorem zapale swiatło i ona wyjdzie to nie przypominaja tych zbrojnika
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 59 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1539 Skąd: Okocim
Wysłany: 2008-07-19, 09:36
Może ma coś z głową nie tak.
Dobra ja wysiadam bo mi się nie chce bez sensu rozmawiać.
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
Jac0b
Pojemność:: 240 l i 45 l
Imię: Jakub Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 255 Skąd: Koszęcin
Wysłany: 2008-07-19, 13:45
Jeny, mój "Pancernik" tak samo ma. Jak wypływa się najesć to też ma płetwy rozpostarte. Jak był mniejszy (ok. 5 cm) to jadł pokarm płatkowany z powieszchni a nawet ochotki z takiego kosyczka, nie wiem dlaczego, a glonów pełno było.
Witam serdecznie! Mam pytanie czy ktoś wie jaka to jest odmian ziemiojada?
[ Dodano: 2008-07-19, 15:56 ]
Zdjęcie nie oddaje jego prawdziwych kolorów, ten samiec jest czarno granatowy i ma błękito niebieskie centki!!
[ Dodano: 2008-07-19, 16:00 ]
Oto zdjęcie wraz z jego samicą już odbyły trzy tarła, jednak w ogólnym zbiorniku młode wytrzymały jedynie tydzień potem zostały zjedzone!
Witam
Czy ktoś ma pojęcie co to za ziemojad którego zdjęcie zamieścilem kilka postów wcześnie?
[ Dodano: 2008-07-22, 22:18 ]
KOLEJNE ZDJĘCIE MOJEGO MALEGO PUPILA. Którego nie znam nazwy, ma ponad 10 cm. diabelski apetyt, kopie ale tylko trochę i strasznie męczy swoją samicę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.