Pojemność:: 200l i 10l;P
Imię: bernadetta Pomogła: 29 razy Wiek: 21 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 723 Skąd: Łask
Wysłany: 2009-12-13, 17:34
Stawiam na molinezje, platki troszkę inaczej wyglądają
_________________ Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
;*K....:*
Nie ma czegoś takiego jak glonojad-TYLKO ZBROJNIKI
Nie ma gubików czy głupików są gupiki.
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
Hej.
Mam problem. Mam wziąć od kolegi akwarium. On chce się go pozbyć za wszelką cenę. Chciałabym zapytać co to za rybka.
Niestety dysponuję tylko takim zdjęciem. Akwarium jest mocno zaniedbane, obawiam się nawet, że te rybki moga być chore. Pomóżcie mi rozpoznać co to. Początkowo myślałam, że to hokejówka, ale teraz mam wątpliwości.
DSCF0614.jpg
Plik ściągnięto 21 raz(y) 2,39 MB
_________________ 112l - 10x Neon Innesa, 10x Danio czerwone, 5x Red Cherry, 1x Zbrojnik złoty
Mało mówię, dużo słucham...uczę się
Pojemność:: 200l + 96l + 45l + 35l + 20l + 8l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 31 razy Wiek: 17 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 441 Skąd: z Krakowa :)
Wysłany: 2010-02-27, 21:28
akwaamator, cytat z pewnej, bardzo znanej encyklopedii internetowej - "Samice są z reguły nieco mniejsze, skromniej ubarwione, bez wydłużonych krańcowych promieni płetw nieparzystych." Wystarczy poszperać w necie i prawie zawsze znajdziemy odpowiedź, co polecam na przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.