Wysłany: 2010-02-08, 19:22 Prosze o pomoc w rozpoznaniu tych wasów~!!!!!!!!
Witam serdecznie.
Mam 56l akwarium.
15 neonkow 4 kiryski i 4 otoski.
2 lampy 15w oraz Fan Filter Plus.
Mam problem na każdej roślinie mam dziwne wąsy oraz na kokosie i korzeniu naturalnym!!
Czy ktoś mi moze powiedziec co to jest i jak sie tego pozbyć??!!Na zdjeciach w miare widac o co mi chodzi.
Z góry dziekuje!!
I jeszcze pewnie by się coś znalazło.
Czasem warto poszukać, bo tematy glonów były poruszane multum razy.
Odpowiedzi jak z nimi walczyć takze padły wielokrotnie.
Pozdrawiam
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
oleq_30
Pojemność:: 160 l + 45l + 30l + 20l
Imię: Bogusław Pomógł: 45 razy Wiek: 36 Dołączył: 01 Maj 2007 Posty: 1128 Skąd: Nysa
Wysłany: 2010-02-08, 19:54
i na przyszłość jak robisz fotki akwarium to wyczyść przednią szybę tak o dla estetyki , oglądanie plam z kamienia odstrasza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.