Slanter
Imię: Grzegorz Pomógł: 79 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 971 Skąd: Phoenix, AZ
Wysłany: 2007-09-25, 14:06 Powrot na Forum
Witam
po niezmiernie dlugiej przerwie spowodowanej pilnymi sprawami rodzinnymi oraz faktem, ze udalo mi sie (wreszcie i niespodziewanie) dostac na studia ktore obecnie pochlaniaja znaczna czesc mojego czasu. Otrzymalem sporo pytan odnosnie roslin na ktore nie bylem w stanie odpowiedziec za co przepraszam. Jesli pytania te sa wciaz aktualne to przeslijcie je do mnie ponownie wraz z uaktualnieniem. Postaram sie na nie, w miare mozliwosci, odpowiedziec. Mam sporo do nadrobienia :shock: Na forum bede teraz pojawial sie troche mniej ale bede i systematycznie. Z pewnoscia bede tu w poniedzialki, wtorki, i srody. :mrgreen:
PS. Moje wielkie akwa stoi teraz puste (tzn bez roslin. Tylko ryby) :cry: gdyz zupelnie nie mam czasu sie nim zajmowac. Wciaz jednak trzymam moje 112 L. Nie jest wazne jak malo ma sie czasu. Jakies rosliny trzeba trzymac :lol:
Pozdrawiam!
Slanter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.